Cases

Wij gaan samen met jou altijd voor het beste resultaat! Hieronder staan diverse professionele websites die wij hebben gemaakt.

Wil jij ook een succesvolle online marketing campagne of professionele website die helemaal naar jouw smaak is? Neem dan nu contact op! Misschien staat jouw professionele website hier binnenkort ook wel tussen.

Onderzoek Widget | TLM Solutions
Website Megro Kruiden | TLM Solutions

SEO voor Megro Kruiden

Voor Megro Kruiden hebben wij een technische SEO optimalisatie verricht. Hiervoor heb ik onderaderen de meta titels en beschrijvingen opnieuw geschreven, de categorie en productpagina’s opnieuw gedesigned.

Na de technische SEO optimalisatie had de website een score van 99 op 100 volgens Ahrefs. Daarnaast zijn het aantal zoektermen waarop Megro gevonden word met 83% toegenomen en is de omzet met ruim 30% gegroeid.

Wil jij nou ook jouw website beter vindbaar maken doormiddel van zoekmachine optimalisatie? Neem dan eens een kijkje op onze diensten pagina zoekmachine optimalisatie!

SEA voor Van Baal

Voor Van Baal beheren en optimaliseren wij het Google Ads account. Binnen Google Ads adverteren wij doormiddel van Search campagne tuinhout, laminaat en materiaalhandel.

De Google Ads campagnes worden lokaal getarget en hebben als doel om meer klanten naar de winkel te trekken. Op dit moment draait deze campagne een kosten per conversie van €26,9.

Wil jij nou ook jouw website beter vindbaar maken doormiddel van zoekmachine adverteren? Neem dan eens een kijkje op onze diensten pagina zoekmachine adverteren!

Website Van Baal | TLM Solutions
Website Desta Management | TLM Solutions

Website voor Desta Management

Voor Desta Management hebben wij een compleet nieuwe website gemaakt. Deze website heeft als doel om mensen meer informatie te kunnen geven over de diensten die zij leveren.

Wil jij nou ook online beter vindbaar worden doormiddel van een nieuwe website? Neem dan eens een kijkje op onze diensten pagina website!

Vrijblijvende website scan

Wat Zeggen klanten

Remon Hendriksen
Remon Hendriksen
2021-04-07
Geverifieerde
Ik kan TLM Solutions echt aanraden voor iedereen. Tijn is een harde werker met een oog voor detail en alleen tevreden is met het beste. Tijn en ik heb hebben samen al veel succesvolle projecten gedaan en er gaan er zeker meer volgen.
bas disveld
bas disveld
2020-10-09
Geverifieerde
Zeer fijne samenwerking gehad met TLM Solutions! Schakelt snel en levert prima werk! Samen tot twee mooie nieuwe websites gekomen! Zeker een aanrader!

Neem contact op

Wil jij graag vrijblijvend advies of meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en laat ons je verder helpen!