Cases

Ik ga samen met jou altijd voor het beste resultaat! Hieronder staan een aantal diverse cases van mijn klanten.

Wil jij ook een succesvolle online marketing campagne of een professionele website die volledig naar jouw smaak is? Neem dan gerust contact op! Misschien staat jouw case hier binnenkort ook wel tussen.

Onderzoek Widget | TLM Solutions
Website Megro Kruiden | TLM Solutions

SEO voor Megro Kruiden

Voor Megro Kruiden heb ik een technische SEO optimalisatie verricht. Hiervoor hebben ik onderaderen de meta titels en beschrijvingen opnieuw geschreven en de categorie en productpagina’s opnieuw gedesigned.

Na de technische SEO optimalisatie had de website een score van 99 op 100 volgens Ahrefs. Daarnaast zijn het aantal zoektermen waarop Megro gevonden word met 83% toegenomen en is de omzet met ruim 30% gegroeid.

Wil jij nou ook jouw website beter vindbaar maken doormiddel van zoekmachine optimalisatie? Neem dan eens een kijkje op mijn diensten pagina zoekmachine optimalisatie!

SEA voor Van Baal

Voor Van Baal beheer en optimaliseer ik het Google Ads account. Binnen Google Ads adverteer ik doormiddel van verschillende search campagnes gericht op tuinhout, laminaat en materiaalhandel.

De Google Ads campagnes worden lokaal getarget en hebben als doel om meer klanten naar de fysieke winkel te trekken. Op dit moment is dit een goedlopende campagne waar ik alles aan doe om deze nog beter te laten lopen.

Wil jij nou ook jouw website beter vindbaar maken doormiddel van zoekmachine adverteren? Neem dan eens een kijkje op mijn diensten pagina zoekmachine adverteren!

Website Van Baal | TLM Solutions
Website Desta Management | TLM Solutions

Website voor Desta Management

Voor Desta Management heb ik een compleet nieuwe website gemaakt. Deze website heeft als doel om mensen meer informatie te kunnen geven over de diensten die zij leveren.

Wil jij nou ook online beter vindbaar worden doormiddel van een nieuwe website? Neem dan eens een kijkje op mijn diensten pagina website!

Vrijblijvende website scan

Wil jij ook hoger in Google komen met jouw website? Vraag dan gerust een vrijblijvende website scan aan en laat mij jou verder helpen naar betere posities!

Wat Zeggen klanten

Remon Hendriksen
Remon Hendriksen
2021-04-07
Geverifieerd
Ik kan TLM Solutions echt aanraden voor iedereen. Tijn is een harde werker met een oog voor detail en alleen tevreden is met het beste. Tijn en ik heb hebben samen al veel succesvolle projecten gedaan en er gaan er zeker meer volgen.
bas disveld
bas disveld
2020-10-09
Geverifieerd
Zeer fijne samenwerking gehad met TLM Solutions! Schakelt snel en levert prima werk! Samen tot twee mooie nieuwe websites gekomen! Zeker een aanrader!

Wil jij meer informatie?

Wil jij graag meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met mij op en ik help je verder!