Even voorstellen: Tijn Langenberg

Tijn Langenberg Profielfoto | TLM Solutions

Hoi! Mijn naam is Tijn Langenberg en ben de eigenaar van TLM Solutions. Binnen TLM Solutions houd ik mij voornamelijk bezig met de sales, online marketing en projectmanagement. Mijn doel is om te blijven groeien en ontwikkelen.

Naast TLM Solutions werk ik ook als Online marketeer bij Internet Impact. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met SEO en projectmanagement. Mijn taken bestaan vooral uit het analyseren van campagnes, ondersteunen met linkbuilding en analyses maken. Verder werk ik ook nog als Online marketeer bij B&P Professionals in Arnhem. Hier ben ik verantwoordelijk voor de online marketing.

Harde werker en ondernemend zijn twee van mijn kwaliteiten. Ik hou ervan om met van alles en nog wat bezig te zijn. Ik vind het leuke aan mijn werk dat ik bedrijven echt kan laten groeien en goede posities in de zoekresultaten kan weten te behalen.

Ik hou van veel gezelligheid! In mijn vrije tijd vind ik het daarom ook super leuk om een wijntje of een biertje te drinken met vrienden en lekker eten te maken. Ook hou ik erg van stedentrips en wil ik graag verschillende plekken bezoeken. Verder vind ik het ook superleuk om een balletje te golfen.

Ik heb er super veel zin in om voor jouw een online marketing campagne op maat te maken en jouw website naar betere online resultaten te helpen!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Tijn Langenberg

Tijn Langenberg

Hoi! Ik ben Tijn Langenberg en ben de eigenaar van TLM Solutions. Mijn passie ligt in online marketing, websites en alles wat daarmee te maken heeft. Mijn doel is om te blijven groeien en ontwikkelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *