Wil jij hoger in Google komen?

Wil jij hulp om hoger in Google te komen? Vraag een vrijblijvende website scan aan en kom erachter waar jouw website nog verbeterd kan worden! Je ontvangt van mij een uitgebreide website scan met allerlei verbeterpunten die jouw website naar betere posities helpen!

Hoe kom ik hoger in Google?

Er zijn twee manieren die ervoor zorgen dat jouw bedrijf hoger in Google komt. Een van deze twee manieren is zoekmachine optimaliseren, ook wel SEO genoemd. Hiermee kom je op de langere termijn steeds hoger in Google, dit gaat om de organische zoekresultaten. De tweede mogelijkheid is zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd. Op die manier kom je direct bovenaan in Google te staan op de door jouw gekozen relevante zoektermen.

Hieronder vind je meer informatie over deze diensten en hoe ik jou kan helpen om beter vindbaar te worden in de zoekresultaten met jouw website.

Zoekmachine optimalisatie | TLM Solutions

Zoekmachine optimalisatie

Staat jouw website laag in de zoekresultaten van Google en zou je graag hoger willen scoren met jouw professionele website? Met zoekmachine optimalisatie zorg ik ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google zal komen. Hiervoor gebruik ik onder andere linkbuilding.

Zoekmachine adverteren | TLM Solutions

Zoekmachine adverteren

Hoger in de zoekresultaten willen komen en budget om te adverteren? ik maak onder andere gebruik van Google Ads en Google Shopping. Deze advertising systemen hebben namelijk enorm veel mogelijkheden en creëren altijd het beste resultaat!

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd zijn alle organische zoekresultaten. Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd zijn alle betaalde zoekresultaten. Zoals je op de afbeelding kunt zien heb je bovenaan de betaalde zoekresultaten(SEA) en daaronder de organische zoekresultaten (SEO).

Het grote verschil tussen deze twee is dat je met SEA meteen bovenaan in de zoekresultaten staat, omdat je per click betaald. Terwijl SEO een proces is dat veel meer aandacht vergt en het daardoor ook langer zal duren voordat je bovenaan in de zoekresultaten staat.

Beide zijn dit twee zeer effectieve manieren die ervoor zorgen dat jouw bedrijf beter vindbaar zal worden in de zoekmachines!

Zoekresultaten Voorbeeld | TLM Solutions

Vrijblijvende website scan

Wil jij ook hoog in Google komen met jouw website? Vraag dan gerust een vrijblijvende website scan aan en laat mij jou verder helpen naar betere posities!

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Om jouw website met zoekmachine optimalisatie hoog in Google te krijgen, optimaliseer ik drie punten, namelijk techniek, content en linkprofiel. Met techniek wordt de technische werking en gebruikservaring van de website bedoeld.

Content betreft alle tekst en afbeeldingen die op de website staan. Linkprofiel betreft het netwerk aan links dat door middel van linkbuilding gebouwd wordt. Door op vaste basis aan deze drie punten te blijven werken krijgt je website steeds hogere posities in Google.

Wat is zoekmachine adverteren?

Met Google Ads kun je adverteren binnen de zoekmachine Google. Via dit adverteerprogramma kun je campagnes aanmaken waarmee je jouw product of dienst promoot.

Deze manier van adverteren biedt enorm veel mogelijkheden om de juiste doelgroep gericht te kunnen targeten. Je bepaalt namelijk zelf op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en kun je tekstadvertenties zelf vormgeven.

Adverteren is de beste manier om snel hoog in Google te komen. Zeker als je net een nieuwe website hebt of misschien nog helemaal niks gedaan hebt aan online marketing.

Waarom is het belangrijk om hoog in Google te staan?

Google is bij verre na met afstand de marktleider onder de zoekmachines. Namelijk 92,5% van de mensen die een zoekmachine gebruikt kiest voor Google. Voor veel bedrijven is Google dan ook een belangrijke bron om hun diensten of producten online te kunnen verkopen.

Zeker in het tijdperk waar we de dag van vandaag in leven wordt het internet meer en meer gebruikt om diensten af te neme en producten te kopen. Bedrijven die hoog in Google staan op zoekwoorden die voor hun relevant zijn hebben dus veel meer kans op website bezoekers, aanvragen en verkopen.

Target Widget | TLM Solutions

Vrijblijvende website scan

Wil jij ook dat jouw website hoger in Google komt? Vraag dan gerust een vrijblijvende website scan aan en laat mij jou verder helpen naar betere posities!

Hoe ga ik te werk?

Om een online marketing campagne zo succesvol mogelijk te kunnen laten lopen is het belangrijk om van te voren goed te bepalen en af te spreken welke werkzaamheden er verricht moeten gaan worden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij nooit voor nare verrassingen komt te staan en de verwachtingen vanuit beide partijen helder zijn. Hieronder vind je meer informatie over dit traject.

Onderzoek Widget | TLM Solutions

Vrijblijvende Offerte

Voordat ik begin aan het online beter vindbaar maken van jouw bedrijf, ga ik jouw website van te voren al goed analyseren. Op deze manier kan ik een helder beeld krijgen wat er nodig is om hoger in Google komen. Op basis van deze benodigd heden ontvang je van mij een vrijblijvende offerte op maat. Zodra deze offerte akkoord is maken we een afspraak voor een intake gesprek.

Intake gesprek

Zodra de offerte is goedgekeurd zal er een intake gesprek plaats vinden. In dit gesprek ga ik samen met jou alle verwachtingen van de campagne doorspreken vanuit waar ik een strategie op maat ga maken. Deze strategie zal als rode draad gaan dienen voor de online marketing campagne. Als deze strategie helemaal rond is en beide partijen tevreden zijn zal de campagne van start gaan.

Optimaliseren

Aan de hand van de strategie zal ik aan de slag gaan met het optimaliseren en beheren van de online marketing campagne. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren of allebei. Tijdens dit proces ontvang je maandelijks updates van de campagne zodat jij altijd op de hoogte bent van de vorderingen. Als er tussentijds bijzonderheden of vragen zijn kan je altijd contact met mij opnemen.

Evalueren

Naast de maandelijkse updates van de campagne is het ook goed om deze eens in de zoveel tijd te evalueren. Tijdens deze evaluatie zal ik samen met jou aan de hand van strategie bepalen of de doelen zijn behaald en of de campagne zijn vruchten afwerpt. Zodra deze punten zijn besproken zal ik samen met jou de strategie gaan bijstellen zodat deze is aangescherpt voor de volgende periode.

Jouw online marketing adviseur

Tijn Langenberg Profielfoto | TLM Solutions

Tijn Langenberg

Eigenaar

“Ik ben Tijn Langenberg en woon in Eefde. Mijn passies liggen in ondernemen, online marketing en webdesign. Ik ben een harde werker die serieus en nauwkeurig te werk gaat. Verder haal ik altijd overal het beste resultaat uit. Ik ga graag de uitdaging aan om jouw bedrijf online beter vindbaar te maken!”

Vrijblijvende website scan

Wil jij ook hoger in Google komen met jouw bedrijf? Vraag dan gerust een vrijblijvende website scan aan en laat mij jou verder helpen naar een hogere positie in Google!

Hoe komt jouw website hoger in Google?

Om jouw bedrijf hoger in Google te krijgen moet je deze op het gebied van content, techniek en linkbuilding goed en structureel blijven optimaliseren. Dit word ook wel zoekmachine optimaliseren of SEO genoemd.

Een andere mogelijkheid om hoger in Google komen is door te adverteren via Google Ads. Door dit toe te passen op jouw website sta je direct bovenaan in Google. Het voordeel hiervan is dat je per klik betaald en zelf kunt aangeven hoeveel budget je hiervoor vrij geeft. Dit proces word ook wel zoekmachine adverteren genoemd of SEA.

Hoe komt jouw webshop bovenaan in Google?

Net als bij een website is het bij een webshop ook super belangrijk om deze te verbeteren op het gebied van techniek, content en linkprofiel. Als je deze drie punten structureel blijft optimaliseren zul je hoger in Google komen.

Dit proces word ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te adverteren via Google Ads. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat jouw producten meteen bovenaan in Google komen te staan op de door jou gekozen zoekwoorden. Dit word ook wel zoekmachine adverteren genoemd of SEA.

Wat Zeggen klanten

Remon Hendriksen
Remon Hendriksen
2021-04-07
Geverifieerd
Ik kan TLM Solutions echt aanraden voor iedereen. Tijn is een harde werker met een oog voor detail en alleen tevreden is met het beste. Tijn en ik heb hebben samen al veel succesvolle projecten gedaan en er gaan er zeker meer volgen.
bas disveld
bas disveld
2020-10-09
Geverifieerd
Zeer fijne samenwerking gehad met TLM Solutions! Schakelt snel en levert prima werk! Samen tot twee mooie nieuwe websites gekomen! Zeker een aanrader!

Meer informatie om hoger in Google te komen?

Wil jij graag meer informatie om bovenaan in Google te komen en hoe ik jou daarbij kan helpen? Neem dan gerust contact op en laat mij jou verder helpen naar hogere posities en meer online verkopen!