Wil jij hoger in Google komen?

Wil jij met jouw website hoger in Google komen? Vraag een vrijblijvende website scan aan en kom erachter waar jouw website nog verbeterd kan worden! Je ontvangt van ons een uitgebreide website scan met allerlei verbeterpunten die jouw website naar een betere posities helpen!

Hoe kom je hoger in Google?

Er zijn twee manieren om hoger in Google te komen. De eerste manier staat bekend als zoekmachine optimaliseren, ook wel SEO genoemd. Hiermee kom je op de langere termijn steeds hoger in de organische, niet betaalde zoekresultaten van Google. Daarnaast kun je ook kiezen voor zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd. Op die manier kom je direct bovenaan de door jouw gekozen relevante zoektermen te staan.

Hieronder vind je meer informatie over deze diensten en hoe onze online marketing specialisten jou kunnen helpen om beter vindbaar te worden in de zoekresultaten met jouw website.

Zoekmachine optimalisatie | TLM Solutions

Zoekmachine optimalisatie

Staat jouw website laag in de zoekresultaten van Google en zou je graag hoger willen scoren met jouw professionele website? Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van google zal komen. Hiervoor gebruiken wij onder andere linkbuilding.

Zoekmachine adverteren | TLM Solutions

Zoekmachine adverteren

Hoger in de zoekresultaten willen komen en budget om te adverteren? Wij maken onder andere gebruik van Google Ads, Google Shopping en Facebook Ads. Deze advertising systemen hebben namelijk enorm veel mogelijkheden en creëren altijd het beste resultaat!

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd zijn alle niet betaalde zoekresultaten. Zoakmachine adverteren, ook wel SEA genoemd zijn alle betaalde zoekresultaten. Zoals je op de afbeelding kunt zien heb je bovenaan de betaalde zoekresultaten (SEA) en daaronder de niet betaalde zoekresultaten (SEO).

Het grote verschil tussen deze twee is dat je met SEA meteen bovenaan in de zoekresultaten staat, omdat je per click betaald. Terwijl SEO een proces is dat veel meer aandacht vergt en het daardoor ook langer zal duren voordat je bovenaan in de zoekresultaten staat.

Beide zijn dit twee zeer effectieve manieren die ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar zal worden in de zoekmachines!

Zoekresultaten Voorbeeld | TLM Solutions

Vrijblijvende website scan

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Om jouw website met zoekmachine optimalisatie hoog in Google te krijgen, optimaliseren onze online marketing specialisten drie punten, namelijk techniek, content en linkprofiel. Met techniek wordt de technische werking en gebruiksvriendelijkheid van de website bedoeld.

Content betreft alle tekst en afbeeldingen die op de website staan. Linkprofiel betreft het netwerk aan externe linkverwijzingen dat door middel van linkbuilding gebouwd wordt. Door structureel aan deze drie punten te blijven werken krijgt je website op termijn steeds hogere posities in Google.

Wat is zoekmachine adverteren?

Met Google Ads kun je adverteren binnen de zoekmachine Google. Via dit adverteerprogramma kun je campagnes aanmaken waarmee je jouw product of dienst promoot.

Deze manier van adverteren biedt veel mogelijkheden om de juiste doelgroep heel gericht te kunnen targeten. Je bepaalt namelijk zelf op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden en kun je tekstadvertenties zelf vormgeven.

Adverteren is een uitstekende manier om snel hoog in Google te komen. Zeker als je net een nieuwe website hebt of misschien nog helemaal niks gedaan hebt aan online marketing.

Waarom is het belangrijk om hoog in Google te staan?

Google is bij verre na met afstand de marktleider onder de zoekmachines. Namelijk 92,5% van de mensen die een zoekmachine gebruikt kiest voor Google. Voor veel bedrijven is Google dan ook een belangrijke bron om hun diensten of producten online te kunnen verkopen.

Zeker in het tijdperk waar we de dag van vandaag in leven wordt het internet meer en meer gebruikt om diensten af te neme en producten te kopen. Bedrijven die hoog in Google staan op zoekwoorden die voor hun relevant zijn hebben dus veel meer kans op website bezoekers, aanvragen en verkopen.

Target Widget | TLM Solutions

Vrijblijvende website scan

Hoe gaan wij te werk?

Om een online marketing campagne zo succesvol mogelijk te kunnen laten lopen is het belangrijk om van te voren goed te bepalen en af te spreken wat er moet gebeuren. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij nooit voor nare verrassingen komt te staan. Hieronder vind je meer informatie over dit traject.

Onderzoek Widget | TLM Solutions

Gratis Offerte

Voordat wij beginnen aan het beter vindbaar maken van jouw website, gaan onze online marketing specialisten deze van te voren al goed analyseren. Op deze manier kunnen we namelijk een helder beeld krijgen van wat er nodig is om hoger in Google te kunnen komen.

Intake gesprek

Wanneer jij de offerte hebt ontvangen en wij een goed beeld hebben waar de website verbeterd moet worden, maken wij een afspraak om dit samen met de offerte door te spreken. Hier zullen wij samen met jou de online marketing strategie onder de loep nemen. Als alles akkoord is zullen wij beginnen met het optimaliseren en beter vindbaar maken van jouw website!

Optimaliseren

Zodra de online marketing strategie helemaal rond en uitgestippeld is gaan wij aan de slag om deze door te voeren. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit zoekmachine optimalisatie en/of zoekmachine adverteren. Dit is een proces wat maandelijks terug komt en veel aandacht vereist.

Evalueren

Samen met optimaliseren evalueren wij de online marketing strategie maandelijks. Op deze manier ben jij goed op de hoogte van de werkzaamheden met de bijbehoren resultaten en kunnen we de online marketing strategie tussentijds bijsturen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het voor jou overzichtelijk is en wij samen met jou altijd voor het maximale resultaat kunnen gaan!

Onze online marketing specialist

Tijn Langenberg Profielfoto | TLM Solutions

Tijn Langenberg

Eigenaar

“Ik ben Tijn Langenberg en woon in Eefde. Mijn passies liggen in ondernemen, online marketing en webdesign. Ik ben een harde werker die serieus en nauwkeurig te werk gaat. Verder haal ik altijd overal het beste resultaat uit. Ik ga graag de uitdaging aan om jouw website beter vindbaar te maken!”

Vrijblijvende website scan

Hoe komt jouw website hoger in Google?

Door jouw website op het gebied van content, techniek en linkbuilding goed en structureel te optimaliseren stijgt deze in zoekmachines als Google. Dit word ook wel zoekmachine optimaliseren of SEO genoemd.

Een andere mogelijkheid om hoog in Google te komen is door te adverteren via Google Ads. Door dit toe te passen op jouw website sta je direct bovenaan de zoekresultaten. Het voordeel hiervan is dat je per klik betaald en zelf kunt aangeven hoeveel budget je hiervoor vrij geeft. Dit proces word ook wel zoekmachine adverteren genoemd of SEA.

Hoe komt jouw webshop hoger in Google?

Net als bij een website is het bij een webshop ook super belangrijk om deze te optimaliseren op het gebied van techniek, content en linkprofiel. Als je deze drie punten structureel blijft optimaliseren zul je hoger komen in Google.

Dit proces word ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO genoemd. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te adverteren via Google Ads. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat jouw producten meteen boven aan de door jou gekozen zoektermen staan. Dit word ook wel zoekmachine adverteren genoemd of SEA.

Wat Zeggen klanten

Remon Hendriksen
Remon Hendriksen
2021-04-07
Geverifieerde
Ik kan TLM Solutions echt aanraden voor iedereen. Tijn is een harde werker met een oog voor detail en alleen tevreden is met het beste. Tijn en ik heb hebben samen al veel succesvolle projecten gedaan en er gaan er zeker meer volgen.
bas disveld
bas disveld
2020-10-09
Geverifieerde
Zeer fijne samenwerking gehad met TLM Solutions! Schakelt snel en levert prima werk! Samen tot twee mooie nieuwe websites gekomen! Zeker een aanrader!

Neem contact op

Wil jij graag vrijblijvend advies of meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en laat ons je verder helpen!