Mijn diensten

Ik ben gespecialiseerd in online marketing en alles wat hiermee te maken heeft. Ik ga graag de uitdaging aan en wil je onderneming maar al te graag voorzien van een website op maat en de beste online marketing campagne.

Mijn diensten bestaan uit SEO, SEA, website ontwikkeling en website onderhoud. Hieronder vind je meer informatie over wat deze diensten voor je bedrijf kunnen betekenen.

Onderzoek Widget | TLM Solutions
Zoekmachine optimalisatie | TLM Solutions

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Staat je website laag in de zoekresultaten? En zou je daar graag verandering in willen brengen? Dan zou zoekmachine optimalisatie een goede optie voor je onderneming kunnen zijn. Met zoekmachine optimalisatie zorg ik ervoor dat je website beter vindbaar word in de organische zoekresultaten.

Zoekmachine adverteren | TLM Solutions

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Heb je een nieuwe website? En word je nog niet gevonden in de zoekresultaten? Dan zou zoekmachine adverteren een goede optie voor je onderneming kunnen zijn. Met zoekmachine adverteren bied je om direct bovenaan de eerste pagina te staan op zoektermen die voor jou relevant zijn.

Website | TLM Solutions

Website ontwikkeling

Heb je op dit moment een verouderde website? Of misschien zelf wel helemaal geen website? Dan is het tijd om een professionele website op maat te maken die perfect aansluit op je onderneming.

Website beheer | TLM Solutions

Website onderhoud

Heb je net een nieuwe website? En wordt deze nog niet onderhouden? Laat me je helpen om ervoor te zorgen dat je website up-to-date blijft en zo goed mogelijk beschermd wordt tegen hackers en andere virussen.

Wat zeggen anderen

Dennis Seesing
Dennis Seesing
Directeur - Partner B&P Professionals
Lees verder
Tijn heeft op jonge leeftijd al erg veel goede ervaringen opgedaan in de ict! Tijn heeft een goede visie als het gaat om marketing. Het ondernemerschap is op zijn lijf geschreven! Succes Tijn in de toekomst!
Niek Bleumink
Niek Bleumink
Ondernemer | Recruitment | B&P
Lees verder
Tijn heeft B&P geholpen met de doorontwikkeling van onze website. Dit zeker niet zonder succes, de vindbaarheid van B&P is sterk verbeterd en vele technische verbeteringen zijn doorgevoerd. Daarnaast heeft hij ook een ondersteunende rol gehad in de advertentiecampagnes in Google en Facebook. Tijn, bedankt voor je inzet en betrokkenheid!
Robin Buitink
Robin Buitink
Eigenaar @ Onwise
Lees verder
Ik ken Tijn als een leergierige marketeer die met zijn skillset het maximale uit online marketing campagnes kan halen. Tijn staat pas aan het begin van zijn carrière, maar heeft met zijn kennis en ervaring al een flinke voorsprong op anderen. Daarnaast denkt hij altijd net dat stapje verder en staat hij altijd voor je klaar.
Stefan Bolt
Stefan Bolt
SEO Strategist & Data Analyst
Lees verder
Als stagebegeleider van Tijn was ik erg onder de indruk van zijn drive en doorzettingsvermogen. Tijn leert snel, kan goed onder druk werken en functioneert goed in teamverband!

Advies nodig?

Wil je graag meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op en laat me je verder helpen.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?