Website onderhoud

Website onderhoud is als het regelmatig nakijken en up-to-date houden van je digitale winkel of visitekaartje. Het zorgt ervoor dat je website soepel blijft draaien, veilig is tegen hackers en virussen en altijd klaarstaat om je bezoekers de beste ervaring en informatie te bieden. Net zoals je een fysieke winkel schoonmaakt, voorraad controleert en beveiligingssystemen test, vraagt je website ook regelmatig om onderhoud.

Door het onderhoud van je website aan mij uit te besteden haal je een last van je schouders. Ik zorg voor de nodige updates en houd de beveiliging goed in de gaten. Kortom, door middel van website onderhoud blijft je site veilig, actueel en klaar om je onderneming online te laten stralen.

Wil je graag meer informatie over zoekmachine optimalisatie? Of wil je weten hoe je website op dit moment scoort in Google? Neem gerust contact op en laat me je verder helpen.

Tools die ik gebruik

Wat zeggen anderen

Dennis Seesing
Dennis Seesing
Directeur - Partner B&P Professionals
Lees verder
Tijn heeft op jonge leeftijd al erg veel goede ervaringen opgedaan in de ict! Tijn heeft een goede visie als het gaat om marketing. Het ondernemerschap is op zijn lijf geschreven! Succes Tijn in de toekomst!
Niek Bleumink
Niek Bleumink
Ondernemer | Recruitment | B&P
Lees verder
Tijn heeft B&P geholpen met de doorontwikkeling van onze website. Dit zeker niet zonder succes, de vindbaarheid van B&P is sterk verbeterd en vele technische verbeteringen zijn doorgevoerd. Daarnaast heeft hij ook een ondersteunende rol gehad in de advertentiecampagnes in Google en Facebook. Tijn, bedankt voor je inzet en betrokkenheid!
Robin Buitink
Robin Buitink
Eigenaar @ Onwise
Lees verder
Ik ken Tijn als een leergierige marketeer die met zijn skillset het maximale uit online marketing campagnes kan halen. Tijn staat pas aan het begin van zijn carrière, maar heeft met zijn kennis en ervaring al een flinke voorsprong op anderen. Daarnaast denkt hij altijd net dat stapje verder en staat hij altijd voor je klaar.
Stefan Bolt
Stefan Bolt
SEO Strategist & Data Analyst
Lees verder
Als stagebegeleider van Tijn was ik erg onder de indruk van zijn drive en doorzettingsvermogen. Tijn leert snel, kan goed onder druk werken en functioneert goed in teamverband!

Advies nodig?

Wil je graag meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op en laat me je verder helpen.

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?