Over mij

Hoi, mijn naam is Tijn! Mijn passie is het beter online vindbaar maken van bedrijven. Deze passie word elke keer weer groter als ik een klant 100% tevreden heb kunnen maken met een succesvolle online marketing campagne of een nieuwe website die volledig naar wens is.

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Ik zal er daarom altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter vindbaar is en jij je nergens druk over hoeft te maken.

Wil jij graag meer informatie over wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op en ik help je verder!

Tijn Langenberg | TLM Solutions
Marketing Widget | TLM Solutions

Hoe ben ik begonnen?

Ik ben net als alle andere bedrijven begonnen met een passie en een ambitie. De passie licht voor mij in het verzorgen van online marketing en het maken van websites. Deze passie groeit elke keer weer groter als ik een klant 100% tevreden kan maken met een geslaagde online marketing strategie of een professionele website die volledig naar smaak is.

De ambitie licht voor mij bij het maximaal tevreden stellen van de ondernemer, en ervoor te zorgen dat de ondernemer zich kan blijven focussen op het ondernemen. Vanuit deze gedachtegang ben ik TLM Solutions gestart en ga ik altijd te werk!

Wat wil ik bereiken?

De toekomstvisie van TLM Solutions is duidelijk. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat elke klant 100% tevreden is en blijft.

Dit doe ik door ervoor te zorgen dat de klant zo min mogelijk belast word met onnodig lange ontwikkeltrajecten. Zo zorg ik ervoor dat ik op een leuke en efficiënte manier super snel een website volledig naar jouw smaak kan realiseren en zo eenvoudig mogelijk een perfecte marketing strategie kan maken.

Ik hou het namelijk graag simpel en overzichtelijk, dit voorkomt onduidelijkheid!

Online Marketing Widget | TLM Solutions

Vrijblijvende website scan

Wil jij ook hoger in Google komen met jouw website? Vraag dan gerust een vrijblijvende website scan aan en laat mij jou verder helpen naar betere posities!

Wat Zeggen klanten

Remon Hendriksen
Remon Hendriksen
2021-04-07
Geverifieerd
Ik kan TLM Solutions echt aanraden voor iedereen. Tijn is een harde werker met een oog voor detail en alleen tevreden is met het beste. Tijn en ik heb hebben samen al veel succesvolle projecten gedaan en er gaan er zeker meer volgen.
bas disveld
bas disveld
2020-10-09
Geverifieerd
Zeer fijne samenwerking gehad met TLM Solutions! Schakelt snel en levert prima werk! Samen tot twee mooie nieuwe websites gekomen! Zeker een aanrader!

Wil jij meer informatie?

Wil jij graag meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met mij op en ik help je verder!