Over mij

Hoi, mijn naam is Tijn! Mijn passie is het beter online vindbaar maken van bedrijven. Deze passie word elke keer weer groter als ik een klant 100% tevreden heb kunnen maken met een succesvolle online marketing campagne of een nieuwe website die volledig naar wens is.

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Ik zal er daarom altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter vindbaar is en jij je nergens druk over hoeft te maken.

Wil jij graag meer informatie over wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op en ik help je verder!

Tijn Langenberg | TLM Solutions
Marketing Widget | TLM Solutions

Hoe ben ik begonnen?

Ik ben net als alle andere bedrijven begonnen met een passie en een ambitie. De passie licht voor mij in het verzorgen van online marketing en het maken van websites. Deze passie groeit elke keer weer groter als ik een klant 100% tevreden kan maken met een geslaagde online marketing strategie of een professionele website die volledig naar smaak is.

De ambitie licht voor mij bij het maximaal tevreden stellen van de ondernemer, en ervoor te zorgen dat de ondernemer zich kan blijven focussen op het ondernemen. Vanuit deze gedachtegang ben ik TLM Solutions gestart en ga ik altijd te werk!

Wat wil ik bereiken?

De toekomstvisie van TLM Solutions is duidelijk. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat elke klant 100% tevreden is en blijft.

Dit doe ik door ervoor te zorgen dat de klant zo min mogelijk belast word met onnodig lange ontwikkeltrajecten. Zo zorg ik ervoor dat ik op een leuke en efficiënte manier super snel een website volledig naar jouw smaak kan realiseren en zo eenvoudig mogelijk een perfecte marketing strategie kan maken.

Ik hou het namelijk graag simpel en overzichtelijk, dit voorkomt onduidelijkheid!

Online Marketing Widget | TLM Solutions

Tools die ik gebruik

Wat zeggen anderen

Dennis Seesing
Dennis Seesing
Directeur - Partner B&P Professionals
Lees verder
Tijn heeft op jonge leeftijd al erg veel goede ervaringen opgedaan in de ict! Tijn heeft een goede visie als het gaat om marketing. Het ondernemerschap is op zijn lijf geschreven! Succes Tijn in de toekomst!
Niek Bleumink
Niek Bleumink
Ondernemer | Recruitment | B&P
Lees verder
Tijn heeft B&P geholpen met de doorontwikkeling van onze website. Dit zeker niet zonder succes, de vindbaarheid van B&P is sterk verbeterd en vele technische verbeteringen zijn doorgevoerd. Daarnaast heeft hij ook een ondersteunende rol gehad in de advertentiecampagnes in Google en Facebook. Tijn, bedankt voor je inzet en betrokkenheid!
Robin Buitink
Robin Buitink
Eigenaar @ Onwise
Lees verder
Ik ken Tijn als een leergierige marketeer die met zijn skillset het maximale uit online marketing campagnes kan halen. Tijn staat pas aan het begin van zijn carrière, maar heeft met zijn kennis en ervaring al een flinke voorsprong op anderen. Daarnaast denkt hij altijd net dat stapje verder en staat hij altijd voor je klaar.
Stefan Bolt
Stefan Bolt
SEO Strategist & Data Analyst
Lees verder
Als stagebegeleider van Tijn was ik erg onder de indruk van zijn drive en doorzettingsvermogen. Tijn leert snel, kan goed onder druk werken en functioneert goed in teamverband!

Advies nodig?

Wil jij graag meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact op en laat mij je verder helpen.