Over ons

Wij zijn een bedrijf met passie voor online marketing en het maken van websites. Deze passie groeit elke keer weer groter als wij een klant tevreden kunnen maken met een nieuwe website die helemaal naar zijn of haar smaak is.

De ambitie licht voor ons bij het maximaal tevreden stellen van de ondernemer en ervoor te zorgen dat de ondernemer zich kan blijven focussen op het ondernemen.

Wil je meer informatie over ons? Neem dan gerust contact met ons op!

Marketing Widget | TLM Solutions

Ons team

Tijn Langenberg Profielfoto | TLM Solutions

Tijn Langenberg

Eigenaar

“Ik ben Tijn Langenberg en woon in Eefde. Mijn passies liggen in ondernemen, online marketing en webdesign. Ik ben een harde werker die serieus en nauwkeurig te werk gaat. Verder haal ik altijd overal het beste resultaat uit. Ik ga graag de uitdaging aan om jouw website beter vindbaar te maken!”

Vrijblijvende website scan

Marketing Widget | TLM Solutions

Hoe zijn we begonnen?

Wij zijn net als alle andere bedrijven begonnen met een passie en een ambitie. De passie licht voor ons in het verzorgen van online marketing en het maken van websites. Deze passie groeit elke keer weer groter als wij een klant 100% tevreden kunnen maken met een geslaagde marketing strategie of een nieuwe website die helemaal naar zijn of haar smaak is.

De ambitie licht voor ons bij het maximaal tevreden stellen van de ondernemer, en ervoor te zorgen dat de ondernemer zich kan blijven focussen op het ondernemen. Vanuit deze gedachtegang is TLM Solutions gestart en gaan wij altijd te werk!

Wat willen wij bereiken?

De toekomstvisie van TLM Solutions is duidelijk. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant 100% tevreden is en blijft.

Dit doen wij door ervoor te zorgen dat de klant zo min mogelijk belast word met onnodig lange ontwikkeltrajecten. Zo zorgen wij ervoor dat wij op een leuke en efficiënte manier super snel een website volledig naar jouw smaak kunnen realiseren of zo eenvoudig mogelijk een perfecte marketing strategie kunnen maken.

Wij houden het namelijk graag simpel en overzichtelijk, dit voorkomt onduidelijkheid!

Online Marketing Widget | TLM Solutions

Vrijblijvende website scan

Wat Zeggen klanten

Remon Hendriksen
Remon Hendriksen
2021-04-07
Geverifieerde
Ik kan TLM Solutions echt aanraden voor iedereen. Tijn is een harde werker met een oog voor detail en alleen tevreden is met het beste. Tijn en ik heb hebben samen al veel succesvolle projecten gedaan en er gaan er zeker meer volgen.
bas disveld
bas disveld
2020-10-09
Geverifieerde
Zeer fijne samenwerking gehad met TLM Solutions! Schakelt snel en levert prima werk! Samen tot twee mooie nieuwe websites gekomen! Zeker een aanrader!

Neem contact op

Wil jij graag vrijblijvend advies of meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en laat ons je verder helpen!