Over ons

Wij zijn een bedrijf met passie voor het maken van websites en verzorgen van online marketing. Deze passie groeit elke keer weer groter als wij een klant tevreden kunnen maken met een nieuwe website die helemaal naar zijn of haar smaak is.

De ambitie licht voor ons bij het maximaal tevreden stellen van de ondernemer en ervoor te zorgen dat de ondernemer zich kan blijven focussen op het ondernemen.

Wil jij een keer kennis maken of meer informatie? Neem dan nu contact met ons op!

Diensten | Contact | TLM Solutions

Ons team

Tijn Langenberg foto | TLM Solutions

Tijn Langenberg

Eigenaar

“Ik ben Tijn Langenberg en woon in Eefde. Mijn passies liggen in ondernemen, webdesign en online marketing. Ik ben een harde werker die serieus en nauwkeurig te werk gaat. Ik haal overal het beste resultaat uit en ben altijd leergierig. In mijn vrije tijd houd ik ervan om een balletje te golfen.”

Graag kennis maken?

Wil jij graag kennis maken? Neem dan nu contact op. Tijn helpt je graag verder op weg!

Webdesign | Zoekmachine optimalisatie | TLM Solutions

Hoe zijn we begonnen?

Wij zijn net als alle andere bedrijven begonnen met een passie en een ambitie.

De passie licht voor ons in het maken van websites en het verzorgen van online marketing. Deze passie groeit elke keer weer groter als wij een klant tevreden kunnen maken met een nieuwe website die helemaal naar zijn of haar smaak is.

De ambitie licht voor ons bij het maximaal tevreden stellen van de ondernemer, en ervoor te zorgen dat de ondernemer zich kan blijven focussen op het ondernemen.

Vanuit deze gedachtegang is TLM Solutions gestart!

Wat willen wij bereiken?

De toekomstvisie van TLM Solutions is duidelijk.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant 100% tevreden is en blijft.

Dit doen wij door ervoor te zorgen dat de klant zo min mogelijk belast word met onnodig lange ontwikkeltrajecten. Zo zorgen wij ervoor dat wij op een leuke en efficiënte manier super snel een website volledig naar jouw smaak kunnen realiseren.

Wij houden het namelijk graag simpel en overzichtelijk!

Beheer | TLM Solutions