Vrijblijvende website scan

Wil je hoger scoren in Google? Vraag een vrijblijvende website scan aan en kom erachter waar jouw website nog verbeterd kan worden! Je ontvangt van ons een uitgebreid rapport met allerlei verbeteringen die jouw website naar een betere positie helpen!

Hoe kom je hoger in Google?

Wij bij TLM Solutions zijn gespecialiseerd in websites en alles wat daarmee te maken heeft. Wij gaan graag de uitdaging aan en willen jouw onderneming daarom maar al te graag voorzien van een professionele website en een goede marketing strategie! Onze diensten bestaan uit SEO, SEA, het maken van websites en het beheren van websites. Hieronder vind je meer informatie over onze diverse diensten.

Zoekmachine optimalisatie | TLM Solutions

Zoekmachine optimalisatie

Staat jouw website laag in de zoekresultaten van Google en zou je graag hoger willen scoren met jouw professionele website? Met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van google zal komen. Hiervoor gebruiken wij onder andere linkbuilding.

Zoekmachine adverteren | TLM Solutions

Zoekmachine adverteren

Hoger in de zoekresultaten willen komen en budget om te adverteren? Wij maken onder andere gebruik van Google Ads, Google Shopping en Facebook Ads. Deze advertising systemen hebben namelijk enorm veel mogelijkheden en creëren altijd het beste resultaat!

Website | TLM Solutions

Website

Opzoek naar een professionele website volledig naar jouw smaak? Dan ben je bij TLM Solutions aan het juiste adres! Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw onderneming met een professionele website op de kaart komt te staan.

Website beheer | TLM Solutions

Website onderhoud

Bij een nieuwe website komt veel kijken, hosting, email, beveiliging, en snelheid. Veel ondernemers willen zich vooral focussen op het ondernemen, daarom bieden wij het beheren van jouw professionele website aan in een overzichtelijk pakket.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd zijn alle niet betaalde zoekresultaten. Zoakmachine adverteren, ook wel SEA genoemd zijn alle betaalde zoekresultaten. Zoals je op de afbeelding kunt zien heb je bovenaan de betaalde zoekresultaten (SEA) en daaronder de niet betaalde zoekresultaten (SEO).

Het grote verschil tussen deze twee is dat je met SEA meteen bovenaan in de zoekresultaten staat, omdat je per click betaald. Terwijl SEO een proces is dat veel meer aandacht vergt en het daardoor ook langer zal duren voordat je bovenaan in de zoekresultaten staat.

Beide zijn dit twee zeer effectieve manieren die ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar zal worden in de zoekmachines!

Zoekresultaten Voorbeeld | TLM Solutions

Vrijblijvende website scan

Onze online marketing adviseurs

Tijn Langenberg Profielfoto | TLM Solutions

Tijn Langenberg

Eigenaar

“Ik ben Tijn Langenberg en woon in Eefde. Mijn passies liggen in ondernemen, online marketing en webdesign. Ik ben een harde werker die serieus en nauwkeurig te werk gaat. Verder haal ik altijd overal het beste resultaat uit. Ik ga graag de uitdaging aan om jouw website beter vindbaar te maken!”

Hoe gaan wij te werk?

Om een online marketing campagne zo succes vol mogelijk te kunnen laten lopen is het belangrijk om van te voren goed te bepalen en af te spreken wat er moet gebeuren. Hieronder vind je meer informatie over dit traject.

Onderzoek Widget | TLM Solutions

Gratis Offerte

Voordat wij beginnen aan het beter vindbaar maken van jouw website, moeten wij deze van te voren al goed analyseren. Op deze manier kunnen we namelijk een goed beeld krijgen voor wat er nodig is om hoger in de zoekresultaten te kunnen komen.

Intake gesprek

Wanneer wij een goed beeld hebben van de website en waar deze verbeterd moet worden, maken wij een afspraak om dit door te spreken. Hier zullen wij samen met jou het online marketing plan onder de loep nemen. Als alles akkoord is zullen wij beginnen met het optimaliseren!

Optimaliseren

Zodra de strategie helemaal rond is en er een duidelijk online marketing plan is uitgestippeld gaan wij aan de slag om deze door te voeren. Dit kan bestaan uit zoekmachine optimalisatie en/of zoekmachine adverteren. Dit is een proces wat maandelijks terug komt en veel aandacht vereist.

Evalueren

Samen met optimaliseren evalueren wij het online marketing plan maandelijks. Op deze manier ben jij goed op de hoogte van de vorderingen en kunnen we het online marketing plan tussentijds bijsturen en verbeteren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het voor jou overzichtelijk is en wij altijd voor het maximale resultaat kunnen gaan!

Vrijblijvende website scan

Wat Zeggen klanten

Remon Hendriksen
Remon Hendriksen
2021-04-07
Geverifieerde
Ik kan TLM Solutions echt aanraden voor iedereen. Tijn is een harde werker met een oog voor detail en alleen tevreden is met het beste. Tijn en ik heb hebben samen al veel succesvolle projecten gedaan en er gaan er zeker meer volgen.
bas disveld
bas disveld
2020-10-09
Geverifieerde
Zeer fijne samenwerking gehad met TLM Solutions! Schakelt snel en levert prima werk! Samen tot twee mooie nieuwe websites gekomen! Zeker een aanrader!

Neem contact op

Wil jij graag vrijblijvend advies of meer informatie? Neem dan nu contact met ons op en laat ons je verder helpen!